Project ”Care farms – for a sustainable and inclusive future ” ’,
co-funded by Erasmus Plus Program of the European Union.
Project Number –2021-1-SK01-KA210-ADU-000027360.
Project ”Care farms – for a sustainable and inclusive future ” ’,
co-funded by Erasmus Plus Program of the European Union.
Project Number –2021-1-SK01-KA210-ADU-000027360.
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
20222021-1-SK01-KA210-ADU-000027360
Project Title: Farmy starostlivosti – pre udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť
Therapeutic work (health on the farm) is understood as an expansion of, and alternative to
využívajú poľnohospodárske postupy a zdroje ako pôdu, rastliny, plodiny, zvieratá na podporu zdravia a pohody ľudí
Social Farming (SF) je síce na Slovensku v posledných rokoch úspešné, no pre časť spoločnosti, ktorá o jeho existencii zväčša nevie, nebolo viditeľné. Zjednodušene povedané, SF je aktivita
On the farm, it is not only the contact with the animals that will affect the participant, but the contact with the farmer, other participants, the natural environment, the physical work and the routines are among the elements that can contribute positively for some.